Enkele informatieve links

Wij zijn aangesloten bij de gemeentelijke sportraad sinds 21 december1982. Een gemeente waar we ruimte hebben om te sporten!!!

De CULTURELE JUDO en JIU-JITSU FEDERATIE (CJJF) is opgericht op 21 JUNI 1993 met als doel judo en jiu jitsu en ook andere budosporten op een leuke, veilige, sportieve en culturele manier mogelijk te maken.

Tevens organiseert de CJJF (regelmatig ook in combinatie met andere bonden/scholen) diverse activiteiten, zoals budo / stagedagen met diverse budosporten, strandtrainingen, toernooien, kata en technische trainingen, enz.

Heel nauwe samenwerking met internationale bonden en federaties !!!

Sporta-federatie vzw is een door SPORT VLAANDEREN erkende recreatieve sportfederatie met een veelzijdig dienstenpakket, waaronder een zeer voordelig lidmaatschap en solide verzekering. Met 65.000 leden (1.320 sportclubs) is Sporta-federatie de grootste recreatieve sportfederatie van Vlaanderen.

Het CSIT is een internationale multi-sports organisatie en vond zijn oorsporng in de ideëen van de internationale arbeiders beweging: gelijkheid en solidariteit in sport. CSIT is opgericht in 1913 te Gent/België en terug ingesteld na de 2de  Wereld oorlog in 1946. Ledenorganisaties vanuit Afrika, Amerika, Aziê & Europa. CSIT organiseert om de  twee jaar de CSIT World Sports Games.

De World Judo Federation heeft tot doel het behouden en verspreiden van de traditionele waarden van het Kodokan Judo,

Limirk Designz is gespecialiseerd in het verzorgen van alle grafische eigenschappen voor kleine en middelgrote bedrijven. Dit varieerd van alle websites, afbeeldingen, t-shirts,...